גרורות בכבד

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

21/11/2008 | 13:41 | מאת: שני

שלום רציתי לשאול אם יש מישהו שעבר טיפול בהיפרתרמיה לטיפול גרורתי יש מרכז שנקרא ניו הופ ויש בית חולים בגרמניה שנותן טיפולים אלו. אשמח לשמוע על הטיפול ואם יש הבדל לזה שאצלנו לבין זה שבגרמניה.

22/11/2008 | 09:58 | מאת: מיכל וייס

שלום לך שני נסי לקבל את מירב המידע על טיפולים אלה מהרופאים המטפלים בכם,ובעיקר בקשי שיסבירו לך גם מה החסרונות והסכנות שבטפולים אלה,ומדוע הם שנויים במחלוקת עדיין, בחלק מהמקומות. מאחלת עוד בריאות מיכל

24/11/2008 | 09:24 | מאת: שני

על מה היית ממליצה יותר על היפרתרמיה שניתנת בארץ במרכז ניו הופ ע"י ד"ר ברנר או שעדיף לטוס לגרמניה לבית החולים שבו יובל תמיר עבר את הטיפול בהיפרתרמיה ויצא מהמחלה?

18/12/2008 | 20:37 | מאת: שלמה

יש טיפול נהדר המבוצע כאן בארץ בשם SIRTEX ומבןצע ברמבם איכילוב שערי צדק ובאופן פרטי באסותא או לניאדו

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם