אבחון של נגע על מיתרי הקול

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

17/07/2018 | 17:45 | מאת: נ.ג

הייתי אצל רופאת א.א.ג שאמרה שיש נגע לבן על ⅔ ממיתר הקול הימני ונגע קטן יותר על מיתר שמאל והפנתה לבי"ח שם אמרה רופאה של מיתרי קול כי יש נגע קטן במיתר שמאל ויש בצקת על 2 המיתרים ובקשה לעשות ביופסיה. הופנתי גם לפרופ' למיתרי קול בבי"ח אחר שאמר שהרופאות שבדקו אותי קצת היסטריות ואין כלום ושלח אותי למומחית מיתרי קול באתו בי"ח רק בגלל שיש לה מכשור "משוכלל יותר" טרם הגיע המועד אצלה. השאלה היא האם יש להתייחס לדבר בשיטת הרוב קובע או במצב של 2 מול 2 מה אני אמורה לעשות. כרגע אני עם אי נוחות בבליעה, בשיעול ובדיבור אשמח להכוונה ודעה נוספת שתעזור לי להגיע להחלטות

שלום לך. אתר זה אינו אתר רופאים אלא אתר תמיכה בחולה עם סרטן ומשפחתו. אני בטוחה שהתשובה שקיבלת בפעם השנייה מבלבלת מאוד. אם לי היה קורה דבר כזה קרוב לוודאי שהייתי פונה להתייעצות נוספת. מה שעצוב בעיני זה שהרופא אמר לעל ההיסטריה של הרופאות, לדאבוני זה מכוער ולא מכבד. אני חושבת שגם אם יש חילוקי דעות יש לשמור על כבוד הזולת. מאחלת לך הרבה בריאות בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם