פרויקט מגמת מדעי הרפואה תיכון מוסינזון- סרטן הדם

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

23/06/2018 | 20:59 | מאת: תלמידי מגמת מדעי הרפואה תיכון מוסינזון

שלום, אנו תלמידי כיתה י"א ממגמת מדעי הרפואה בבית הספר על שם ב.צ מוסינזון בהוד השרון. כחלק ממערך הלימודים שלנו במגמה אנו עורכים פרוייקט בהיקף של 5 יח"ל על מגוון מחלות באוכלוסייה, אנו בחרנו לחקור ולהעמיק על סרטן הדם💉. אם הינכם מכירים מישהו אשר לוקה במחלה נשמח אם תיצרו איתנו קשר😊 ד"ר הדס כתר כ"ץ- מורת המגמה: 0508382474 זהר: 0522243278 עמית: 0547224748 דניאל: 0507243839 יש לציין- כי אנו שומרים על סודיות רפואית ואנונימיות מוחלטת ולא יוצגו פרטים מזהים בשום חלק בעבודה זו. תודה מראש❣

שלום לכם העבודה שאתם עושים מעוררת הערכה לצערי אין כרגע אף חולה שמוכר לי עם סרטן הדם בהצלחה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם