גרנולומה אנולרה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

20/09/2014 | 11:19 | מאת: אתי

שלום רב, יש לי גרנולומה אנולרה ורציץי לדכת אם ניתוח קומסטי לתקן את זה הכתמים ואם אפשר למרוח קרם של הבהרה כדי שלא יהיו בצבע אדום אשמח לתשובתך בהקדם תודה אתי

21/09/2014 | 00:14 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אין צורך בניתוח כדי לטפל בבעיה. קיימים טיפולים לא חודרניים יעילים ובמקרים רבים התופעה אף חולפת מעצמה. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

23/09/2014 | 21:43 | מאת: אתי

תודה רבה על תשובתך התחלתי טיפולי פוטותרפיה כרגע בטיפול ה6 מקווה שיעבור בדרך כלל אחרי כמה טיפולים רואים שינוי? תןדה אתי

מנהל פורום רפואת עור ומין