תסמונת גורלין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

10/02/2013 | 22:56 | מאת: שרה

לביתי בת ה-16 התגלה גידול בפנים וציסטה בחניכיים ויש חשד לתסמונת גורלין. איזה מומחיות ברפואה תכיר הכי טוב את התסמונת ? ומיהו הרופא המומלץ שאליו ניתן לפנות בנושא? בברכה ותודה.

19/02/2013 | 21:57 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

בקטע העורי - רופא עור בנגעיפ בריריות (לוע ולסתות) - מומחה פה ולסת ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

29/03/2016 | 09:55 | מאת: לירון

היי שרה, אומנם המודעה שלך כבר מלפני כמה שנים אבל כחלק מהטיפול שאני עוברת בדקתי אם קיימת קבוצת תמיכה לתסמונת גורלין. אני אישית מאובחנת בתסמונת הזו ומטופלת על ידי פרופסור שפרכר - מנהל מחלקת עור באיכילוב. עברתי 3 ניתוחים בלסתות והאחרון היה לפני חמש שנים על ידי פרופסור קלדרון בבלינסון. כרגע אני נמצאת בשאלה של טיפול ביולוגי אולם מכיוון שאני דיי צעירה 32, תופעות הלוואי קשות ולכן ההחלטה היא לא פשוטה. אשמח לעזור ולתת את כל המידע שיש לי (מזה 12 שנים בעניינים) רק בריאות! לירון.

מנהל פורום רפואת עור ומין