גרד בעכוז ומעין פריחה על הפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

29/08/2012 | 00:44 | מאת: צבי

ד"ר שלום. לפני כשנה הופיע גרד בחריץ העכוז וגם סביב פי הטבעת שלא מתרפא למרות כל המשחות הסטנדרטיות. בנוסף לפני כמה חודשים הופיעה אדמומית בפין קצת נקודתית על ראש הפין ובעור מתחת לראש הפין בחלק העליון הקרוב לראש. רגישות העור האדום גבוהה למגע(שפשוף) ובהמשך גם התפתח גרד-תחושת צריבה באזורי אדמומית זו. גם כאן שימוש במשחה כמו אגיסטן אלוורה או טלק או שמן עץ התה וכו' לא עזר אולי אף החמיר התפשטות האדמומית והגביר רגישותה.

03/09/2012 | 12:43 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

בשלב הזה כדאי לפנות לרופא עור לבדיקה ואבחון. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין