יובש בשפתיים בעקבות שימוש ב CURATANE

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/02/2008 | 10:03 | מאת: אלי

שלום , אני בן 24 ,לאחרונה התגלה אקנה על עורי הרופא רשם CURATANE 20 MG לקחתי את הכדורים במשך חודש ימים ולא היה שינוי האקנה על עוא הפנים בלבד,צד ימין נגוע יותר,מס' הפצעים לא גדול אבל רב ביחס למספר הפצעים מצד שמאל . בזמן שלקחתי את הכדורים,לא השתמשתי במשחה נגד יובש בשפתיים לפני 3 ימים הפסקתי עם הטיפול והתחלתי דיאטה,להפתעתי כבר לאחר 3 ימים אני רואה שינוי לטובה. הבעיה שהשפתיים יבשות ,באיזו משחה מומלץ להשתמש? תודה

22/02/2008 | 23:41 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

כל שפתון או וזלין יעיל. גם ללא טיפול היובש ייפחת תוך 2-3 שב'.

16/03/2009 | 22:32 | מאת: שגיא

לתקופה של שבוע בעיקבות עקירה כירורגית שעברתי ונאלצתי ליטול מוקסיפן..היום בעיקרון היה היום האחרון של הטיפול במוקסיפן והשאלה שלי היא האם אני יכול לחזור לטיפול בקיורטן ישר או שאני צריך להמתין תקופה מסויימת? תודה מראש.

15/07/2009 | 23:11 | מאת: שלומי

שלום רציתי לדעת סיימתי טיפול בכדורים רואקוטן ורציתי לדעת כבר שלושה שבועות אני הפסקתי רצתי לדעת כמה זממן עוד היה לי יובש בספתייםם ממש תודה לעוזרים

מנהל פורום רפואת עור ומין