תרופה PROPECLA האם מומלצת ומה ההשלכות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

31/08/2018 | 03:30 | מאת: יאיר

התחילה לי נשירה מסיבית בתוך שבועיים בקדמת הראש רופא משפחה המליץ על תרופה בשם propecla לאחר קריאה ובדיקה באתרים ראיתי שעלולה להיות פגיעה בפוריות ובזקפה אני בן 30 לא נשוי האם באמת עלול להיגרם נזק? ואם כן אם יש תרופה שלא מזיקה , אני לחוץ מאוד מבקש את עזרתכם

28/10/2018 | 23:18 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ישנם דיווחים על תופעות לוואי כאלו. האלטרנטיבה היחידה היא מינוקסידיל במריחה ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acy.com

מנהל פורום רפואת עור ומין