הפרשות מהרקטום לאחר מין אורלי עם בחורה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

17/08/2018 | 18:21 | מאת: אס

שלום דר' ! אני בחור בן 32. לפני 8 חודשים שכבתי עם מישהי. לא כל כך הצלחתי לשכב איתה(לא זוכר אם הייתה חדירה), אבל כן עשינו מין אורלי אחד לשנייה, גם פי טבעת לדעתי (לא סגור על זה)... באותו שבוע כבר הרגשתי ריח חלש אבל מורגש מהמפשע(בין חיבור אשכים לירכיים)... לא ייחסתי חשיבות יותר מדי... כעבור חודשיים הופיע חום חזק במפשעה(בין אשכים לירכיים ופי טבעת) ואיתו כאב של יומיים של אשך שמאל שאחריו נעלמה זקפת בוקר... החום והריח חזקים נשארו עד היום ..כבר זיהיתי שריח שלי הוא אותו ריח חומצי מהפות שהיה לבחורה.. ואצלי הוא מופיע מפי הטבעת...עשיתי בדיקות דם בסיסיות הפטטיטיס B, עגבת. תרבית שתן , כלמדיה , מיקופלזמה גנטליום, אוריאפלזמה, טריכומונס סווב, GO Urine - הכל שלילי... כרגע ממש אבוד ... שמעתי שאפשר לעשות תרבית רקטלי לזיבה ? בנוסף לפני חודשיים גילו לי הליקובטר פילורי (לא יודע אם זה קשור). כרגע מחכה לבדיקת נשיפה חוזרת לאחר טיפול ראשוני... חום הפרשות לא נעלמו ...לצערי חוסר וודאות מעצבן כי אני לא יודע מה יש לי... אלו בדיקות עוד אתה יכול להמצליץ לי לעשות? תודה

18/08/2018 | 16:03 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

סיים את הברור שהנך מבצע ופנה לרופא המשפחה להמשך ברור והפניה לרופא מתאים ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-Acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין