צריבה באיבר מין לאחר סקס

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

15/07/2018 | 12:54 | מאת: אבייי

שלום דר אני וזוגתי מקיימים צעל שנה יחסי מין מלאים ללא אמצעי מניעה לאחרונה התחלתי להרגיש צריבה יום לאחר קיום המגע המיני מין צריבה והרגשה לא נעימה באזור הכיפה היא לצורך העניין לא מרגישה כלום מיוץר להוסיף כי רק בשבועיים האחרונים זה קרה קבלתי מרופא עור משחות אפלומיצין לשים אחרי הסקס וטרידם אבל עדיין זה צורב לע מה יכולה להיןת הבעיה זה מין רגישות מעצבנת

18/07/2018 | 09:58 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

כשיש ממצא שניתן לראות ולאבחן גש לרופא עור. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין