משחה לזירוז הריפוי כיב

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/07/2018 | 13:46 | מאת: אבי

יש לי כיב על איבר המין, לא יודעים אם זה הרפס מסוג 2 או משהו אחר - הייתי בבית חולים וה PCR להרס שלילי אבל בכל זאת אומרים שזה הרפס...אני מטופל עם זובירקס כבר 4 ימים ואין שינוי עם מראה הכיב והוא כואב מאד ודוקר. השאלה שלי, בלי קשר לטיפול התרופתי ועוד בדיקות שאעשה בימים הקרובים, איזה משחה מותר למרוח על הפצע בפין לצורך זירוז העלמת הכיב הפתוח מבחינה אסטטית. מעבר לשטיפה עם מים וסבון, מה ניתן לקחת ללא מרשם בבית מרקחת ולמרוח על הפין שיכול לזרז את תהליך סגירת הכיב (אסטטית)

18/07/2018 | 10:07 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יכול להעזר במשחה אנטיביוטית במידה ויש זיהום ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין