כתמים על העור בבטן שהתרבו מהר מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

04/07/2018 | 00:58 | מאת: אור

הופיעו על גופי כתמים ורודים/אדומים ולפעמים עם היקפי לבן ואבקתי לא מגרד לרוב וכשמגרד לאל נורא זה באזור הבטן החל באחד ולאחר 4 שבועות הופיעו הרבה כמו שמופיע בתמונה מזה שנתיים אני סובל מיובש נוראי ברגליים ומורח (לא קבוע) קרם לחות רפואי (אולי זה קשור) הייתי אצל רופא עור והוא אומר שזה קשקשת ורודה,שאין טיפול ושזה עובר מעצמו ולא מדבק האם נכון לדעתך? האם יש טיפול כלשהו..?. תודה מראש אור

04/07/2018 | 19:05 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין