נגעים אדומים בעור בפיזור ביד ובבטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/05/2018 | 12:50 | מאת: אור

רקע - בן 42, הנגעים החלו בליוי "פטרית שמש" ויובש בעור . בתחילה הופיע בבטן וביד. לאחר טיפול בסבוסל היובש נעלם ונותרו נגעים אדומים קטנים טיפה בולטים בעור. בבדיקת דם אובחן מחסור בכדוריות דם אדומות כ-4.55M/ul (הנורמה מעל 5) ותמיד היתי על סף האנמיה. המוגלובין ברף התחתון בתחום, ללא כולסטרול. משקל BMI תקין כ-72 ק"ג על 187CM . לעניין תזונה- תזונה דלה, לא מרבה בירקות איני אוכל מוצרי חלב למעט גבינה צהובה . בשר מתועש וירקות בכמות מצומצמת. עברתי מצבי לחץ עצומים בשלוש שנים האחרונות השאלה - מהם אותם נגעים בתמונה, האם ישנו חשש למחלה.

04/06/2018 | 10:24 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

איני נותן אבחון דרך הרשת . אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין