דקלת בעור הפין או פטרייה?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

25/04/2018 | 01:17 | מאת: שרון

שלום, לאחרונה שמתי לב ליובש בפין (קילופי עור לבנים על הכיפה) ולשכבה בהירה, אדומה ובוהקת מתחת לכיפה. בנוסף, לאחר מתן שתן כל אזור עור הפין נהיה דביק מאוד (שוב במיוחד מתחת לכיפה וגם בחלק האחורי של הפין). היום החלו כאבים/התכווצויות לאורך הפין (לפני כחודש עברתי הליך של הרחבת צינור השופכה). התחושה היא שלאחר השתנה יש גירוי של העור (בכיפה ובעור שנמצא מתחתיה) שגורם כנראה לתחושה של שתן שמטפטף למרות שבפועל לא רואים כלום (אולי סוג של דלקת בעור?). עשיתי המון בדיקות שתן, בדיקות לזיהוי מחלות מין, תרבית שתן ועוד, כולן תקינות. 1. האם יש קשר בין הדברים? 2. מה ניתן לעשות בקשר לקילופים ולשכבה הדביקה מתחת לכיפה? 3. האם כאבים לאורך הפין יכולים להיות קשורים לבעיה בעור? תודה.

04/06/2018 | 10:31 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין