נגישות
נגישות

אקנה קשה-בבקשה עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

24/11/2008 | 09:30 | מאת: אמא מודאגת

בני בן 15 וחצי וסובל מאקנה שמוגדרת קשה יש לו 6 מוקדים של ציסטות בלחיים והעור נראה ממש לא טוב הזריקו לו 3 פעמים תוך חודשיים זריקות קורטיזון. הוא טופל ברוקוטן 40 מ"ג שהחמיר את הפצעים הפסיק וקיבל אנטיביטיקה במשךחודש מסוג TERAVID וגם אין שינוי, הפנים נראות מצולקות . כמו כן הוא מקבל פרדניזון 5 מ"ג פעמיים ביום. הוא מיואש ומדוכא כי לא רואים שיפור והוא מטופל כבר חצי שנה ומצב הרוח שלו ירוד עד כדי כך שהוא לא לומד ולא יוצא מהבית. אנחנו מאוד מודאגים וחסרי אונים האם זה גורלו? להישאר עם הפצעים או שיש תקווה וטיפול שלא שמענו עליו?תודה אתמול הרופא הציע לחזור לרוקוטן כל שלושה ימים כדור אחד.

לקריאה נוספת והעמקה

1. תמיד יש תקווה 2. איני מבין את המהלך הטיפולי המתואר, מדוע הופסק רואקוטן כשהופסק ומדוע זריקות סטרואידים (בהנחה שמדובר בזריקות מקומיות לנגעים). רצוי תמיד לבצע טיפול עיקבי וארוך למרות מכשולים בדרך. לדוג' הופעת גל של פצעונים בחודש הראשון לנטילת רואקוטן הינה תופעה מוכרת, ידועה וכזו שאני מזהיר מפניה את מטופלי לפני תחילת הטיפול בדיוק לשם המטרה "שלא" יישברו ויפסקו את הטיפול אם וכאשר מופיעה תופעהזו. קיימות סיבות רבות שבעטיין יש להפסיק טיפול ברואקוטן מתאורך לא קיבלתי את הרושם שנמצאתם בכזו סיבה. ד"ר אכי פרידמן www.dr-acky.com

27/11/2008 | 08:00 | מאת: דנה

את יכולה להיעזר בטיפולים מדהימים לאקנה. תכנסי לאתר מחלות עור אלטרנטיבי שצרפתי. זה הדבר הכי מדהים שמוכר בתחום. http://www.ramimor.co.il/

מנהל פורום רפואת עור ומין