בן שנתיים וארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

10/03/2018 | 21:10 | מאת: יעל

שלום, לבני אטופיק דרמטיטיס מינקותו. בלי קשר, מזה כשבועיים ישנו כתם אדום מתקלף מתחת לעין על גבול האף שמסרב לעבור. בנוסף, בגבו בחלק העליון בו נמצא החיתול מעל הישבן ישנה פריחה מחוספסת. פנינו לרופא עור שרשם לו משחת Fucicort Cream, פעמיים ביום למשך שבוע. בנוסף, לקח תרבית מהאזור (נראה כמו משטח גרון) לבדיקה. היום הגיעו התוצאות ונכתב- Wound Source 1. אודה להסבר אודות התוצאות ומה עלי לעשות בהמשך... תודה רבה, יעל

13/03/2018 | 00:05 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פני לרופא המטפל ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-Acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין