קריוטן שאלה בבקשה עזרתכם

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

27/12/2017 | 09:06 | מאת: לינוי

שלום , בבקשה שאלה - האם השימוש בקריוטן מונע פעילות גופנית ? ובאיזה דרגת פעילות ? שאלה נוספת האם יש קשר לטיפול לאחר קיורטן ולשאיבת בייציות ? אני יודעת שהריון סותר כמובן אבל האם ניתן בסיום טיפול בתרופה להכינס לתהליך טיפול הורמונלי לצורך שאיבה ואם לא מה הוא הפרש הזמנים ? תודה רבה

31/12/2017 | 10:00 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פעילות גופנית עד מגבלת כאב. שנה לאחר סיום טיפל ניתן לשאוב ביציות / להכנס להריון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין