מין אנאלי ופיסורה- מה עושים?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

25/12/2017 | 11:38 | מאת: איציק

שלום, א. אני מניח שאת השאלה אני צריך להפנות לפרוקטולוג אבל משום מה אין פרוקטולוג בפורומים הגאים. אז סליחה מראש אם זה לא רלוונטי. ב. יש לי פיסורה כבר תקופה ארוכה (כמעט 5 חודשים) ואני לא יכול לקיים יחסי מין כשאני הנחדר עם בן זוגי. שנינו מאוד מתוסכלים מהבעיה ולא יודעים מה לעשות. ניסיתי כבר המון משחות שקיבלתי מהפרוקטולוג שלי ולאכול ירקות וסיבים תזונתיים אבל מספיקה פעם אחת שהצואה שלי קשה ואני מדמם. האם יש עוד אפשרויות?

31/12/2017 | 10:03 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

מציע שתפנה לרופא המטפל (הפרוקטולוג) בשאלה זו. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין