דסלורטדין - גרד טורדני בזמן פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

10/09/2017 | 07:54 | מאת: הדס

אני סובלת כבר שנים מגרד טורדני וחזק באמצע מאמץ גופני כשחום הגוף עולה. הלכתי לרופאת עור והיא נתנה לי כדורי דסלורטדין. אך היא לא הסבירה לי איך לקחת כדורים אלו. האם בכל פעם שאני מתכוונת לצאת לפעילות גופנית אצטרך לקחת את הכדור? (שזה אומר כל החיים כי אני עושה ספורט על בסיס יומיומי), או לקחת את הכדורים חודש ברציפות וזה אומר שיותר לא אסבול מהגרד לפחות לשנה או יותר? כמובן שאני לא מעוניינת להכניס לגופי כדורים כאלו באופן קבוע לכל חיי, אולי יש דרך אלטרנטיבית לטפל במצב? תודה רבה.

23/10/2017 | 11:16 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

נסי חודש, ראי את התגובה ואז את והרופא תחליטו על המשך הטיפול ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין