אנטיביוטיקה לאחר בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/07/2017 | 13:17 | מאת: ג.

ד"ר שלום לאחר ביצוע בדיקות שתן לאיתור מחלות מין התגלה UREA.UREALYTICUM-PCR פניתי לרופאת העור והיא המליצה על טיפול אנטיביוטי של ROXITHROMYCIN 150MG ממה שהבנתי ממנה ומרופא המשפחה זה משהו שכיח וקיים בגוף שאלתי האם חייב במקרה זה ליטול את האנטיביוטיקה או שאפשר לוותר על זה ואם כן האם זה בסדר לשלב את זה עם כדורים EUTHYROX 50 MG לתת פעילות של בלוטת התריס או מומלץ לא ביחד

10/07/2017 | 10:39 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

השיקול שלך. ניתן לשלב ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין