כתם מוזר בוגינה בצבע חום כהה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

29/04/2017 | 00:57 | מאת: ענת

שלום, היום שמתי לב לכתם די גדול ולא בצורה מוגדרת על החלק החיצוני של השפה הפנימית של הפות. הכתם בצבע חום כהה ולא נראה שיש מרקם שונה ממש בינו לבין שאר העור. אני חושבת שהשפה שעליה הוא הופיע טיפונת נפוחה יותר אבל אני לא בטוחה. אשמח לדעתך בנוגע לסיבה ולהאם צריך לדאוג. לא יודעת אם יש קשר אבל לאחרונה שמתי לב להופעת נקודות חן קטנות חדשות בגוף ויש לי 2 נקודות חן גדולות ובולטות בגב (שגם הופיעו בשנים האחרונות). אני אציין שאני בקשר יציב כבר 3 וחצי שנים ואני השותפה המינית הראשונה של הבן זוג שלי (לי היו עוד שותפים אבל עשיתי בדיקות לשלול מחלות מין לפני 3 שנים). דבר אחרון שכנראה לא קשור אבל בכל זאת, התחלתי לעשות ספינינג לאחרונה, יכול להיות שמדובר בשטף דם למרות שהוא בצבע חום? תודה מראש

06/05/2017 | 22:56 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ממליץ לפנות לרופא עור לאבחון וטיפול ולא להסתפק בהשערות. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין