תוצאות ביופסיה בכף היד

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

24/02/2017 | 10:58 | מאת: שמחה

שלום רב ,ביצעתי ביופסיה בכף היד הימנית ואשמח לסבר על התוצאות : באפידרמיס היפר ופרהקרטוזיס אקנטוזיס ספונגיוזיס ניוון הידרופי מוקדי של השכבה הבזאלית. בדרמיס השטחי והאמצעי תסנין לימפוהסטיוציטרי פריווסקולרי ואינטרסטיציאלי קל עם חדירה של לימפוציטים בודדים לאפידרמיס. הלימפוציטים החודרים לאפידרמיס מעט בלתי סדירים, בצביעה לCD3 הודגמה החדירה הלימפוציטרית לאפידרמיס. הצביעה לCD7 ירודה מעט. בצביעות לCD4 ו-CD8 נצבעו רוב הלימפוציטים בדרמיס ובאפידרמיס חיובית לCD4 . הממצאים אינם חד משמעיים. מתאימים לSubacute dermatitis. יש מקום לדאגה??המליצו לי מעקב עם משחה ולבצע בדיקת טסטים לראות אם אני אלרגית לחומר מסוים

26/02/2017 | 10:31 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יש לפנות לרופא המטפל לקבלת תשובה ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

26/02/2017 | 10:57 | מאת: שמחה

היי ,זוהי התשובה אך רציתי הסבר לפיענוח. זה דלקת או איזשהוא גידול??

מנהל פורום רפואת עור ומין