U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

07/12/2016 | 09:00 | מאת: אלעד

למרות טיפול באזירומיצין (ממשפחת ה-"זטו"), בבדיקה שנעשתה שוב ל U.UREAL/PARVUM-PCR קיבלתי תוצאות חיוביות (משמע - "אותר" הנגיף). הטיפול הקודם שעשיתי היה דוקסילין ולטעמי הוא כן טיפל בבעיה. עם זאת, כנראה שמשום שלא שמרנו, הדבקנו שוב אחד את השנייה. השאלות העולות הן: 1. האם מומלץ לנסות שוב לקחת דוקסילין? 2. האם יש פתרון ודאי למחלת המין הזו וכיצד ניתן לבצע אותו בהקדם? 3. אני נשוי טרי ואני רוצים לנסות להיכנס להריון יחד. האם עלינו להימנע מכך כל עוד מחלת המין הזו עדיין מופיעה כ-"חיובית" אצלי ו/או אצלה? או, שניתן לנסות להיכנס להריון בזמן הנ"ל? אשתי סובלת מהנושא ברמות שאין לתאר. מעבר לכאבים, בעיקר בהיבט של חרדות וייאוש. מוכן לעשות הכל ע"מ לטפל בנושא! תודה

07/12/2016 | 23:10 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יש לקבל טיפול ייתכן בו זמנית. אשמח לייעץ לאחר אבחון . דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין