כתם אדום ועקשני ברגל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

11/11/2016 | 18:50 | מאת: אורית

סובלת מדלקת פרקים ופסוריאזיס בקרקפת ובין העכוזים. טופלתי ב4 סוגי זריקות נוגדי tnf לא הגבתי לאף אחת מהם. כעת התחלתי בטיפול בזריקות קוסנטיקס 4 זריקות בחודש זה ומהחודש הבא זריקה אחת לחודש. כעת כחודש הופיעה לי כתם אדום ברגל רופאת עור אמרה שזה שטף דם . רוצה לציין שנשאר אדום עם קליפה קטנה ודקה רפא אחר אמר אקזמה נתן אפלומצין לא עזר . נסיתי גם משפחה לפטריות לא עזר . הכתם לא כואב או מגרד . אבל מדאיג אותי מאד פוחדת מלימומה עורית. אולי כתוצאה מלקיחת הזריקה . מה זה יכול להיות אם לא מגרד ולא כואב .

19/11/2016 | 23:21 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

איני יכול לענות כך, אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין