חשש...לא יודע אם מוצדק..מחפש צפירת הרגעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

17/07/2016 | 19:43 | מאת: ב

שלום,ש לפני כשבועיים בערך, אולי 3, היה לי מן פצעון על אבר המין. לאחר תקופה הוא התפוצץ כמו חצ'קון ויצא ממנו חלב. חשבתי שזה אולי מהזעה או מתחתונים צמודים. במקביל יש לי מן קשקשת/יובש בכפות הידיים (בעיקר יד שמאל). כנראה עיתי טעות שחיפשתי מאמרים באינטרנט והגעתי לנושא של עגבת. מה שתיארתי למעלה זה בהכרח יכול להעיד על העניין הזה? קראתי שבמחלה יש פריחות בידיים ומה שיש לי זה מן יובש עם קילופים עדינים של העור ולא פצעים עגולים או פריחות נפוחות. אציין שלא קיימתי מין שהוא לא מוגן (-חדירה לא מוגנת). הפריחות במחלה זו הן דמויית חצ'קונים/פצעונים?? יכול להיות שזה סתם הופיע בסמוך ואני סתם מלחיץ את עצמי?? תודה

17/07/2016 | 20:04 | מאת: ב

היובש בפנים כף היד. (וזה פוחת כבר לאחר כמה ימים לאחר שמוש בקרם ידיים)

24/07/2016 | 00:12 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכיפרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין