טבליות למיזיל 250 מ"ג

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

04/05/2016 | 11:14 | מאת: אמא

ד"ר נכבד, בת 21 בריאה בדר"כ, הומלץ ע"י רופא העור ליטול הטבליות הנ"ל עקב פטרייה בבוהן ברגל - ואשר נוצרה עקב דריכה על רגלה.הומלץ על 4 מחזורי כדורים לרבות ב. דם מידי חודש.אוסיף שלעיטים אף כואב מעט. מבינה שיותר מפעם נשאלת על ההשלכות (אם בכלל לרבות תפקודי כבד). אודה באם תבהיר שוב האם יכולה להיות פגיעה בכבד כתוצאה מהנטילה הנ"ל. אני מאד לא רגועה לגבי הכדורים משום שהילדה בריאה. תודה רבה מראש.

10/05/2016 | 23:47 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יש לבצע בדיקת דם לתפקודי כבד ופרופיל שומנים שבועים אחרי תחילת נטילת התרופה. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין