טיפול בנקודות השחורות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

24/03/2016 | 14:08 | מאת: תום

שלום, אני בת 30. ילדתי תאומים לפני 4 חודשים. במהלך ההיריון הופיעו לי פצעים בסנטר. רק לאחרונה המצב נרגע, אם כי לא עבר לחלוטין ומדי פעם יוצאים פצעים. הופיעו לי נקודות שחורות בפנים, בעיקר בסנטר, אך גם באיזור הלחיים ועצמות הלחיים. הייתי אצל רופא עור שלא המליץ על שום טיפול. מה ההמלצה שלכם בנוגע לטיפול בנקודות השחורות? תודה רבה, תום

26/03/2016 | 13:04 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פני לקוסמטיקאית להוצאת שחורים דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין