כאבי חניכיים והקצעת שורשים שלא הצליחה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/08/2013 | 21:49 | מאת: רביד

1. עקב כאבים בחניכיים לפני כמה חודשים, הומלץ לי ע"י רופא חניכיים מומחה לבצע הקצעת שורשים . 2. הרופא בדק בצילומים ולא ראה בעיה בשיניים או בחניכיים ובכ"ז המליץ על הקצעה. 3. לא היה דימום 4. ביצעתי הקצעת שורשים לפני שבוע, (ברבע פה ) ואת הטיפול עם הג'ל שקיבלתי מהשיננית ובכ"ז הכאב לא עבר באותו חלק. 5. מה לעשות כעת? מה יכולה להיות הסיבה? 6. יש לציין שיש תחושת אי נעימות בפה בזמן אוכל, והכאבים בעיקר אחרי אוכל, נמשכים כחצי שעה , כמו דקירות . 7. לעיתים הכאבים חולפים מאליהם אחרי חצי שעה -שעה , ולעיתים אחרי כדור לשיכוך כאבים או ג'ל 8. מה זה יכול להיות? תודה

12/08/2013 | 21:48 | מאת: ד"ר אלון סבאון

רביד שלום קשה לענות לשאלתך מבלי לראות אותך. אני ממליץ לך לחזור למומחה לחניכיים שטיפל בך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים