אבחון פרידונטיטיס

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

14/06/2013 | 09:59 | מאת: צחי

שלום וברכה, אני בן 31 אב ל5 וסטודנט. כבר מספר שנים אני חש שהשיניים שלי זזות ולאחרונה החל לי כאב בשיניים שהוביל אותי למרפאת השיניים.הרופא טען כי השיניים בסדר אך הוא חושש שהחניכיים לא והפנה אותי למומחה. המומחה טוען שיש לי חיידקים בחניכיים במצב בינוני מתקדם בשיניים האחוריות וקל בקדמיות. הוא המליץ על "ניקוי עמוק" בתור התחלה ובדיקה אודות המשך טיפול. ממה שקראתי ברשת האבחון שלו נראה נכון אך רציתי לדעת מהו טווח המחירים לניקוי שכזה?הוא הגיש לי הצעת מחיר על סך 3000 ש"ח לטיפול שאורך פעמיים של חצי שעה. כמו כן אני גר ברמת הגולן והמומחה הנ"ל נמצא באיזור חיפה.האם תוכל להמליץ על רופא שנמצא קרוב יותר לגולן?טבריה ראש פינה חצור...אשמח למענה מהיר כי לפי מה שהבנתי חייב לטפל במיידי בבעיה.תודה רבה

16/06/2013 | 17:50 | מאת: ד"ר אלון סבאון

צחי שלום אינני מתייחס למחירי טיפול באתר זה . הטיפול שהוא הציע לך מהווה שלב ראשון בטיפול. לאחר כחודשיים מבוצעת בדיקה נוספת ואז בוחנים את הצורך בהמשך טיפול-ניתוח חניכיים. שמות וכתובות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים