מחפשים פיתרון

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

17/05/2013 | 11:37 | מאת: אריאל

אבי (בן 80 )ישנם בעיות שינים מזה מספר שנים מספר רופאים מומחים שראו את הצילום C.T הרימו ידים וזאת מכיוון שחסר עצם וטוענים שלא ניתן לבצע השתלות . בעיני זה קצת אבסורד שהרפואת שינים בשנת 2013 לא נותנת פיתרון ראוי , ואומרת אין לך איכות חיים תוכל רק נוזלים ולא אוכל מוצק אשמח לקבל ייעוץ על רופא מוב שבאמת יהיה אורים ותומים ונדע שעשינו את המיטב תודה

23/05/2013 | 19:43 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אריאל שלום קשה לי להביע דעה מבלי לראות את הצילום. מקווה שראית גם רופאים מומחים ואם לא, אני מציע לך לפנות לפריודונט או למומחה לכירורגיה פה ולסת בשיתוף עם מומחה לשיקום הפה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים