Gummy Smile

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

12/01/2013 | 22:52 | מאת: עומר

שלום, אני בן 23, מטופל כעת ליישור שיניים (עם סמכים בצד הפנימי של השיניים) וכעת, אחרי שהשיניים כבר ישרות ויפות, יש דבר אחד שעדיין מפריע, ושעוד בתחילת הטיפול אמרו לי שהטיפול לא ישפר אותו: יותר מדי חניכיים נחשפות בזמן שאני מחייך, וזה עושה את החיוך שלי למשהו שאני עדיין מתבייש בו לא מעט (כמעט אף תמונה שבה אני מחייך היא לא תמונה טובה...). חיפשתי באינטרנט והבנתי שהדבר נקרא Gummy Smile. אני יודע שיש ניתוח רציני בעניין, אבל הבנתי גם שיש טיפולים פחות קשים, כמו חיתוך של איזשהו קשר בין השפה לחניכיים, או של הזרקת בוטוקס. אני מצרף תמונה שלי, מחייך, כדי שתוכל להתרשם באופן ראשוני מהעניין ולומר לי איזו פעולה לדעתך תוכל לעזור בעניין: http://s14.postimage.org/8wek2cqb3/20130110_145718.jpg בנוסף - לאיזה סוג רופא עלי לפנות? ו... האם ידוע לך אם קופות החולים ממנות דברים שכאלה, או עוזרות במימון? אם לא - מהו בערך (גם אם בהערכה גסה) מחיר הטיפול? תודה מראש! עומר.

21/01/2013 | 15:41 | מאת: ד"ר אלון סבאון

עומר שלום ראשית לא הצלחתי להגיע לתמונה שלך. לגבי הניתוח-לא מדובר בניתוח מורכב. ניתן בהחלט לשפר את החיוך אם המקרה שלך מתאים לכך בעזרת ניתוח חניכיים. עליך להתייעץ עם פריודונט- מומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים