נפיחות ליד כתר זמני

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

17/11/2012 | 22:43 | מאת: טל

שלום דוקטור הייתי אמורה מחר ללכת לטיפול שיניים אחרון בסדרת טיפולי שיקום שן אחרי טיפול שורש, אומנם עקב המצב בדרום אני לא יכולה לצאת מהבית וכך גם הדוקטור שלי שביטלה הגעה. מדובר בשן עליונה קדמית מצד שמאל שמחר בעצם הייתי אמורה לעבור את הטיפול האחרון בו שמים לי מבנה וכתר קבוע. אני כעת עם הכתר הזמני שלי והבחנתי היום בעת צחצוח השיניים שלי בבליטה בחניכיים שליד הכתר הזמני. עברתי עם הלשון על המקום והשוותי עם הצד השני, ואכן יש בליטה. אודה לעזרתך בעניין - האם המצב חמור? האם זו דלקת? האם השן לוחצת מדיי על החניכיים?

22/11/2012 | 18:53 | מאת: ד"ר אלון סבאון

טל שלום צר לי אך קשה לתת לכך תשובה בלי לבדוק אותך. בכל מקרה יש לפתור את בעיית הנפיחות לפני סיום הכתר.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים