טיפול חניכיים לחולים בסיכון

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

29/09/2012 | 16:22 | מאת: אמנון

דר סבאון שלום, לפי חוות דעת מקצועית, אני צריך טיפול חניכיים (הקצאת שורשים וכו). אני נוטל מדלל דם מסוג פרדקסה ועל כן, אני נחשב לחולה בסיכון גבוה. שאלתי, היכן אפשר לקבל רשימת מרפאות המטפלות גם בחולים כמוני, או, שעלי לקבל מענה רק במחלקות פה ולסת שליד בתי חולים? תודה וחג שמח

20/10/2012 | 13:10 | מאת: ד"ר אלון סבאון

ניצן שלום מרפאה לחולים בסיכון גבוה מצויה בהדסה עין כרם. לא ברור לי למה אתה חייב מרפאה כזאת. נטילת מדללי דם לא מחייבת טיפול במרכז כזה.

25/11/2012 | 17:02 | מאת: אמנון

טיפול במרפאה לחולים בסיכון גבוה נדרש אצלי מפני ש: א. אני לאחר אירוע מוחי ונוטל מדלל דם מסוג פרדקסה. ב. עלי להפסיק ליטול את מדלל הדם 24 שעות לפני הטיפול ואז יש חששות: 1. דימום יתר 2. קרישיות יתר של הדם. תודה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים