הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

19/09/2012 | 16:58 | מאת: דפנה

שלום רב. הומלץ לי לבצע הרמת סינוס והשתלת עצם לקראת השתלה של שלושה שתלים. אני סובלת מדלקת כרונית בסינוסים אשר איננה נירפאת לחלוטין בטיפול אנטיביוטי. דבר זה גורם לי לחשש רב לקראת הטיפול. האם אפשרי לעבור הרמת סינוס במצב זה?

24/09/2012 | 11:51 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דפנה שלום אם את סובלת מדלקת כרונית בסינוסים לא מומלץ שתבצעי ניתוח להרמת סינוס מבלי להתייעץ עם רופא אף אוזן גרון מומחה לסינוסים ולקבל את אישורו לביצוע הניתוח. דלקת כרונית בסינוס מהוות התוויית נגד לביצוע הניתוח אלא אם כן טופלה

24/09/2012 | 20:08 | מאת: דפנה

תודה רבה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים