אנדוגן-האם חייב?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

02/09/2012 | 09:42 | מאת: מושיקו

אני אמור לעשות ניתוח חניכיים . היות ומבצעים ניתוח ופתיחה הומלץ לי ע"י הפריודנט להשתמש גם בחומר האנדוגן. שאלתי 1. האם כדאי לפנות לקבל חוות דעת נוספת לפני הניתוח? 2.האם יעלות האנדוגן הינה מוכחת , ובמיוחד לאור העלות הגבוהה מאוד של התרופה(בסך 5,000 ש"ח!!!!!). אודה על תשובתכם המהירה.

24/09/2012 | 11:41 | מאת: ד"ר אלון סבאון

מושיקו שלום יעילות האמדוגיין מוכחת. האם הוא מתאים למקרה שלך או לא אינני יודע ואיני יכול לענות על כך ללא בדיקה והסתכלות על צילומים. החומר לצערי יקר מאודץ

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים