שלום רב

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/04/2012 | 13:19 | מאת: שלומי

ד"ר סבאון שלום הייתי בביקור אצל שיננית אשר המליצה לי להבדק אצל מומחה פריודונטיה, לערכתה יש לי כיסים. ניגשתי להבדק אצל מומחה שרשום באיגוד עם צילום מקביליות, אשר המליץ לי על הקצעת שורשים בכל! הפה. קראתי שבביקור סדיר הבדיקה צריכה להתבצע בעזרת מחדר לחניכיים. בבדיקת הרופא לא בוצעה לי בדיקה מסוג זה, אלא הרגשתי רק נגיעות של דקירות עדינות מכלי שנראה כמו מחט ברזל גדולה. הבנתי שעפ"י עומק הכיס (מ 5 מ"מ)ניתן לקבוע את ההקצעת השורשים. כל זאת גרם לי לפקפק בבדיקתו כי אולי אני לא צריך הקצעת שורשים בכל הפה ואם בכלל, במקומות בהם אין כיסים. תמוהה לי מאוד שהשיננית עלייה המליץ המומחה גובה להקצעה לכל הפה 600 ש"ח שבמקומות אחרים התשלום הוא בין 1000-1400 ש"ח אין לי מושג איך להתקדם מכאן ומה עליי לעשות? אשמח מאוד!! לעצתך

09/04/2012 | 14:14 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שלומי שלום המכשיר באמצעותו נבדקת ע"י הפריודונט נקרא מחדר ואכן יש לו קצת צורה של "מחט". אם אתה מפקפק בהמלצת אותו פריודונט אתה מוזמן לקבל חוות דעת נוספת מעוד פריודונט. אינני נוהג להתייחס לעלות טיפולים בפורום זה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים