נפיחות בחיך עליון

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

07/03/2012 | 20:43 | מאת: דיקלה

אין לי שיניים בלסת עליונה ואני עם תותבת בשנה האחרונה יש לי נפיחות בחיך יש לציין שאני הרוב בבית ולא לובשת את זה כל הזמן רק שאני יוצאת ונפיחות בצוואר וקושי בפתיחת הפה ונבדקתי אצל רופאי שיניים שאמרו שזה לא מהשיניים ושהתותבת בסדר ושזה לא מזה שזה משהוא אחר והלכתי לרופא משפחה וקיבלתי אוגמנטין האם זה ייכול להיות זיהום בחניכיים למרות שאין לי שיניים והאם זה יכול להיות אולי פטריה מהתותבות אודה לך על תשובתך

09/03/2012 | 17:04 | מאת: ד"ר אלון סבאון

לשאלתך הראשונה התשובה היא לא. לגבי השאלה השנייה יתכן צריך לבדוק

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים