נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/03/2012 | 01:11 | מאת: יעל

אני בת 20 בסה"כ ויש לי נסיגה בשן החותכת, השורש כבר נחשף כמעט לגמרי (רואים את הבדלי הצבע), ומתחילה לי נסיגה גם בחותכת המרכזית השנייה. האם יש לי מחלה פריודנטלית אגרסיבית או כרונית ? והאם יש דרך לעצור אותה במידה והבעיה היא במערכת החיסון ? תודה רבה

09/03/2012 | 16:57 | מאת: ד"ר אלון סבאון

יעל שלום אינני יכול לענות מבלי לבדוק אותך. יתכן שיש לך רק נסיגת חניכיים במצב כזה הטיפול הוא ביצוע של השתלת חניכיים וכיסוי הנסיגה. יתכן שיש לך גם נסיגת חניכיים וגם מחלת חניכיים עם כל המשתמע מכך וכמובן שהטיפול שונה במקרה זה. עלייך לפנות לפריודונט-מומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים