נסיגת חניכיים,,,

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

27/02/2012 | 08:50 | מאת: רננה ש.

שלום ד"ר יקר, יישר כוח ,וברכות על הפורום המועיל. השאלה שלי היא זו: איך פותרים בעיית נסיגת חניכיים, כעת נוצר מרווח בין השיניים לחניכיים,(בלסת התחתונה). האם יש חומר מילוי שיעזור לסגירת המרווח הזה ? מה הפיתרון ? אשמח לתשובתך. בברכה, רננה.

01/03/2012 | 22:39 | מאת: ד"ר אלון סבאון

רננה שלום הדרך לטיפול בבעיה שאת מתארת היא ע"י ביצוע ניתוח של השתלת חניכיים. נשמע מפחיד אך זה לא. עלייך לפנות למומחה למחלות חניכיים-פריודונט. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים