הקצעת חניכיים לאחר ניתוח חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/02/2012 | 23:30 | מאת: טלי

לפני כשנה עברתי ניתוחי חניכיים בכל הפה.כעת כשהגעתי לביקורת הרופא טוען שעדין יש צורך בטיפול.בחניכיים האחוריות(נסיגה של 4,5)והמליץ על הקצעת חניכיים בשילוב החדרה של חומר אנטיביוטי.האם הגיוני ומהי המלצתך?תודה טלי

25/02/2012 | 09:46 | מאת: ד"ר אלון סבאון

טלי שלום ניתוח חניכיים הוא שלב בתוך טיפול במחלת חניכיים. לאחר מכן עוברים לשלב התחזוקות בו מתבצע טיפול תחזוקתי אחת ל-3 חודשים ומעקב ע"י הפריודונט המטפל. האם ביצעת את הטיפולים או לא. שלב זה לא פחות חשוב מהשלב הניתוחי .

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים