האם שן שסובלת מאובדן עצם

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

29/01/2012 | 03:35 | מאת: שולי

תוכל לאחר טיפול חניכיים לשקם עצמה רפואית ולהחזיר לעצמה את לפחות חלק מהעצם? האם הגוף משקם בעיה זו כפי שהוא משקם בעיות רבות? נאמר לי שהשתלת עצם ממש לא יעילה שכן העצם נספגת אודה על התייחסות לשתי הנקודות תודה מראש שולי

04/02/2012 | 17:25 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שולי שלום אם המקרה מתאים, השתלת עצם תורמת הרבה לשימור השן

05/02/2012 | 05:05 | מאת: שולי

שן שעברה הקצאה והדלקת כמעט נעלמה האם העצם שהתדלדלה יכולה לחזור לעצמה היינו האם שן שעברה כבר הקצאה יכולה לחזור למקום הפיך היינו לבנות שוב עצם טבעית בכל מקרה שמעתי מרופאים רבים שהשתלת עצם לא טבעית אינה מסייעת כל כך ולעיתים רבות נספגת זו שאלתי..................

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים