אילת מקור החסידה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/01/2012 | 15:30 | מאת: אסתי

שלום! אני אישה בת 51 מועמדת להשתלת כליה שניה בדיאליזה שניה כבר יותר מ4 שנים, לאחר ניקוי אבנית אחרונה נאמר לי ע"י הרופא המטפל שלי שיש לי דלקת חניכיים חריפה וצריך לעקור לי 2 שיניים מכל צד שגם בשני הצדדצים האלו יש עליהם 2 קטרים!כנראה אם לא אעשה זאת גם לא אוכל ללכת להשתלה שהנני מחקה כבר כל כך הרבה שנים! האם עלי באמת לעבור עקירה או יש טיפול אחר לבעיה שלי?

28/01/2012 | 22:24 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אסתי שלום מומלץ מאוד לפני כל השתלה בגוף לסלק כל גורם מזהם אפשרי בפה ולטפל בשיניים ובחניכיים. לכן אם אכן שיניים מסוימות אבודות ועלולות להיות גורם סיכון רצוי לבצע את עקירתן לפני

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים