הקצעת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/01/2012 | 13:04 | מאת: דנה

שלום,אני אמורה היום לעבור הקצעת חניכיים טיפול 1 שמורכב מ-4 שלבים...אני דיי חוששת מרמת הכאב שאחריי שפגה ההרדמה...אני הולכת לעבור את הטיפול אצל שיננית, אך האם שננית מספיק מוסמכת לטיפול מהסוג הזה או רק פריודונט? והאם צריך לבצע טיפול זה רק פעם בחיים? אשמח לתשובתך המיידית והמהירה... תודה,דנה

28/01/2012 | 22:20 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דנה שלום הקצעת שורשים הוא טיפול המהווה שלב ראשון בטיפול במחלת חניכיים.הטיפול לא כואב.המיומנות של פריודונט בביצוע הטיפול גבוהה מזאת של שיננית. במידת הצורך יש לחזור על הטיפול אם לאורך השנים מתגלה החרפה של מחלת החניכיים באזור כלשהו בפה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים