הקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/01/2012 | 21:20 | מאת: הילה

שלום אני בת 40 לפני כחודשיים הבחנתי בנסיגה של מלימטר בשתי שיניי הקדמיות ערכתי צילום והומלץ לי על הקצעת שורשים ואבחון מחדש לאחריו .אכן ביצעתי הקצעת שורשים לפני כחודש ואני עדיין רואה נסיגה בחניכיים של כל השיניים הקידמיות עליון חשיפת שורש מועטה החניכיים בכל הלסט העליונה ובעיקר החלק הפנימי מאוד קשה ונפוח נוצרו רווחים בין השיניים אני מאוד מודאגת הרופא בדק ואמר שניראה שיש שיפור בעומק הכיסים אבל מה לגבי הנפיחות והרווחים שנוצרו האם זה תקין זה ישתפר ?דבר נוסף הרופא טען כי עליו להוריד לחץ משתי שיניי הקידמיות כדי שהמגע לא יגביר את הנסיגה ואכן הוא הוריד מגע דבר שאני לא הבנתי את הצורך בו ואכן פניתי לאורטודנט והבנתי שלא היה צורך בכך והוסבר לי שהשיניים צורכות מגע ולכן זה יגיע שוב לידי מגע והופנתי לפריודנט להמשך טיפול יש לציין כי שיניי לא זזות ו. המטריד אותי משום שזה יאלץ את השיניים לזוז ולהתקרב ובטח הן יראו יותר ארוכות שזו הבעיה שמלחתחילה הפריע לי אני זקוקה לעזרא במה נכון תודה מראש הילה

14/01/2012 | 18:47 | מאת: ד"ר אלון סבאון

הילה שלום אני שמח שפנית לפריודונט לטיפול. ממה שכתבת משתמע שיש לך מחלת חניכיים .אני בטוח שהפריודונט יטפל בך בצורה הטובה ביותר

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים