מה ההבדל ?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

27/12/2011 | 13:16 | מאת: נילי

לרופא שלום רציתי לברר- מה ההבדל בין השתלת עצם להשתלת חניכיים בלסת התחתונה בחלק האחורי? טכנית - איזה ניתוח יותר מסובך? כאבים - איזה ניתוח גורר אחריו יותר כאבים ? (אני אצטרך לצערי לעבור את שניהם) תודה

28/12/2011 | 18:01 | מאת: ד"ר אלון סבאון

נילי שלום ראשית אף אחד מהניתוחים לא מסובך ברגע שמי שאמון על ביצועם מיומן בעבודה.רמת הכאב זהה ונסבלת עם משככי כאבים.בהשתלת חניכיים מבצעים השתלה של רקמה רכה והמטרה לשנות סביבת חניכיים. בהשתלת עצם מחדירים חלקיקי עצם לפגם והמטרה לשחזר רקמות קשות-עצם.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים