מה החוו"ד של הפריודנט אומרת בעצם?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

26/11/2011 | 20:12 | מאת: בר

היי, השבוע ביקרתי אצל הפריודנט שי פרנקנטל. הוא נתן חוו"ד למי שעושה לי יישור שיניים. מה היא אומרת במונחים המקצועיים? האם יש לי נסיגת חניכיים? "סטטוס- 11.11-אובדן גרמי קל בלבד. קלינית גהות פה טובה. כיסים רדודים ללא דימומים. רצסיות בשיניים תחתונות קדמיות עם כ1-2 מ"מ. חניכיים מקורנים. למעקב ולצחצוח עדין. שיננית כל שלושה חודש קבוע. ניתן להמשיך אורתו. ממליץ לא לעשות פרוטרויזה יותר בשיניים תחתונות קדמיות."

07/12/2011 | 22:49 | מאת: ד"ר אלון סבאון

בר שלום ד"ר פרנקנטל מציין במכתבו שיש לך מבנה של חניכיים דקות עם נסיגות ואי לכך לא מומלץ סוג מסוים של תנועה -הזזת שיניים במסגרת היישור שאתה-את עובר.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים