שאלה בנוגע לטיפול הקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

07/11/2011 | 19:15 | מאת: אושרית

שלום רב שאלתי היא האם הגיוני שאחרי טיפול של מבנים בכל הפה יצטרך מטופל לעבור טיפול של הקצעת שורשים? אימי סיימה לפני חצי שנה טיפול בן שמונה חודשים של : ארבעה שתלים בפלג הפה התחתון והסמת מבנים חדשים בכל הפה , וכעת סובלת מרגישות ונפיחות (חצי שנה אחרי הטיפול) כעת הרופא טוען כי יש צורך בטיפול הקצעת שורשים ! האם יתכן שזה מה שאימי צריכה? מישום שלפני טיפול של שתל או מבנה צריך לעשות טיפול של הקצעת שורשים לא אחרי?!

23/11/2011 | 08:37 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אשרית שלום ראשית לפני ביצוע שתלים יש לבצע בדיקת חניכיים וטיפול חניכיים אם נדרש כזה.טיפול החניכיים יכול להיות ניתוחי או לא בהתאם לצורך. רק כאשר מגיעים למצב בו החניכיים בריאות אז מבצעים שתלים. צר לי אם לא כך בוצעו הטיפולים אצל אימך.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים