ניתוח חניכיים ו emdogain

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/11/2011 | 08:51 | מאת: שן

שלום רב, הייתי אצל פריודונט והוא אמר לי שאני צריך ניתוח חניכיים והוספת חומר שנקרא emdogain בכמה מקומות. רציתי לדעת האם יש סיכון בניתוח כזה שמשהו יכול להשתבש כמו שהחניכיים יתפרקו או שהגוף ידחה את החומר הזה ויבצרו שם זיהומים ואז יהיה לי נזק בלתי הפיך? והאם הסיכון הוא גבוה יותר אם לא מבצעים בכלל את הניתוח ומשאירים את המצב כמו שהוא? תודה

23/11/2011 | 08:33 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שן שלום אין שום סיכון בשימוש בחומר. צריך להשתמש בו או האנדיקציה נכונה .אין לי אפשרות לענות אם החומר מתאים במקרה שלך היות שאין לי צילום של המקרה.כשצריך לבצע ניתוח חניכיים ההתלבטות מיותרת ואי ביצוע הניתוח יכול רק לזרז אובדן שיניים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים