השתלת שיניים לסת עליונה יחד עם הוספת עצם

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/11/2011 | 11:02 | מאת: רנדה

שלום בפגישת יעוץ עם מומחה חניכיים שעושה השתלות - הוא תאר לי את התהליך. חסרות לי 2 טוחנות לסת עליונה. הוא אמר שחסר עצם (יש כ 5 ממ) ואז באותו זמן הוא יוסיף את העצם ואת השתלים. השאלה שלי היא האם זהו התהליך. האם אין צורך לתת למקום לספוג את ולהבריא לפני שעושים את השתלים? שאלה נוספת היא לגבי סוג השתלים. הוא הציע שתלים תוצרת הארץ או שתלים תוצרת חוץ שעולים 1000 שקל יותר. הוא אמר שמבחינת איכות אין הבדל. האם אתה מסכים עם אמירה זו? תודה רנדה

23/11/2011 | 08:29 | מאת: ד"ר אלון סבאון

רנדה שלום אין לי את צילום הסי-טי שלך על מנת להביע דעה.בכל אופן אם יש מספיק עצם זמינה להשתלה הרי שניתן לבצע שתלים ובניית עצם- השלמה של עצם באותו מעמד. לגבי סוג השתלים ישנן חברות תוצרת הארץ שאיכות השתלים שלהם גבוהה. השתלים תוצרת חוץ אכן יקרים יותר

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים