בעיה לאחר השתלת עצם בחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/10/2011 | 12:31 | מאת: דורון

שלום רב. עברתי עקירה של שן חותכת תחתונה נדמה לי 38. עקב ציסטה גדולה שהייתה שם. השן נעקרה, הציסטה הוצאה. והושתלה לי עצם עקב חוסר עצם באיזור. לאחר מכן הרופא תפר לי את האיזור מכיוון שלא יכל להכניס שן חלופית עד אשר המקום יתרפא וקבע לי תור לעוד שבוע וחצי. בינתיים התפרים החלו לאט לאט להיפתח והפה שלי מלא בחתיכות קטנות לבנות. אני מניח של העצם שרוסקה לתוך המקום. האם זה תקין? או האם אני חייב להגיע לבדיקה של האיזור?

20/10/2011 | 13:45 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דורון שלום לא זה לא תקין.רצוי שתראה את הרופא שלך כמה שיותר מהר

20/10/2011 | 17:06 | מאת: דורון

חשוב לציין שהרופא אמר שהוא שם לי הרבה עצם מכיוון שהיה חסר לי המון והוא עיבה את המקום ייתכן שביותר מדיי עצם. האם זה משנה את התמונה?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים